Om oss

Bulls Press har en stor portefølje med klassiske og aktuelle tegneserier med høy gjenkjennelsesfaktor som appellerer til folk i alla aldre, og til begge kjønn. Noen av titlene vi representerer er: Fantomet, Mummitrollet, Ernie, Zits, Hårek, Nemi, Kollektivet og Betty Boop.

Redaksjonelt innhold

Til våre aviskunder kan vi i tillegg til tegneserier også tilby kryssord, nyhetgrafikk, værgrafikk, horoskop, oppgaver og hjernetrim, men også et komplett utvalg av featureartikler og bilder for pubisering på trykk og på nett. Bulls Redaksjon skreddersyr også ferdige helsider og bilag, og kan hjelpe deg med designarbeidet for både små og store prosjekter.

Bilder og video

I Bulls bildearkiv finner du døgnet runt bilder og videoer for alle anledninger - enten det er ferske nyheter og kjendisbilder, studio, mote, skjønnhet og features for både publisering og reklamebruk. Bulls Bilder representerer mange av de mest kjente internasjonale fotograferene og bladene. F.eks: Sunday Times, Figaro og Marie Claire.

Lisensiering

Våre dyktige medarbeidere på Bulls Licensing hjelper bedrifter med å finne de merkevarene og figurene som passer perfekt til din målgruppe og profilering. Bulls guider deg gjennom godkjenning -og designprosessen, basert på mediestøtte og felles kampanjer.

Organisasjonen

Bulls Press har sitt hovedkontor i Stockholm og 10 selvstendige datterselskaper i Oslo, Frankfurt, København, Warszawa, Wien, Helsinki, Tallinn, Riga og Vilnius samt Bulls Graphics i Halmstad - alle med lokale leverandører og redaktører med en følelse for det lokale markedet og kundenes behov.

Bulls Press representerer opphavsmenn, rettighetshavere, byråer og utgivere fra hele verden, alle med kreativ høyde som fellesnevner. Kontakt oss for å finne ut mer.