Om oss

Bulls Press Redaksjonelt er en videreutvikling av Bulls Press Syndikering. 
I dag leverer vi materiell og innhold til mange avishus i Norge. Vi leverer ferdige helsider med variert innhold til rundt 30 faste kunder hver eneste dag.
Bulls Press har lenge vært en av Norges største leverandører av kryssord og striper. Det finnes sannsynligvis ikke en eneste kryssordløser – og definitivt ingen serieleser – som ikke har støtt på innhold som er merket ©Bulls
Vi er en liten, men effektiv redaksjon og har i tillegg mange frilansere som hjelper til på mange områder.

Featuremateriale

Bulls Press produserer også bøker, magasiner och featuresider innen aktuelle emner. Blant kundene er norsk dagspresse, forlag og magasiner. Sammen med våre formgivere, fotografer, illustratører, korrekturlesere, skribenter og mediehus fra hele verden leverer Bulls Press redaksjon og bildebyrå et variert utvalg materiell.

Om Bulls Redaksjonelt

Bulls i tolv land

Navnet kommer fra den norske sjøkapteinen Cornelius Bull, som under et besøk i New York i 1929 fikk se en avis med tegneserien "Knoll og Tott". Det ga han ideen om å starte et presseagentur i Norge, det skjedde i Halden samme år - men ble senere flyttet til Saltsjøbaden i Sverige. I dag eies Bulls av familien Steinsvik i Stockholm.

Bulls arbeider på tolv markeder, ut fra ni ulike kontorer - de skandinaviske land, Finland, de tyskspråklige land, de baltiske land og Polen.