Om Bulls Redaksjonelt

Bulls Press tilbyr et komplett utvalg av materiell for publisering i aviser, ukeblader eller på nett. Vi leverer alt fra hjernetrim, værgrafikk, nyhetsgrafikk, horoskop, tegneserier og kryssord. Vi kan også levere ferdige tabloidsider. Vi setter opp hele siden for deg, og leverer den ferdig ombrukket som en PDF. Ta kontakt med oss så lager vi et forslag til dere.

Kontakt oss

Bulls Press produserer og distribuerer innhold og materiell for de fleste publikasjoner. Vi samarbeider med opphavsmenn og rettighetshavere både i Norge og utenfor landets grenser. Med kontorer i ti land og med rettigheter fra hele verden kan Bulls Press tilby deg redaksjonellt innhold til bruk på trykk og på nettet.

Telefon    E-post    Medarbeidere    Finn fram   

Aktuelt  Flere nyheter

Stribefeber i Kristiansand

STRIBEFEBER arrangeres i 2016 for fjerde gang. Hovedtemaet for årets tegneseriefestival i Kristiansand er julehefter. I tillegg vil festivalen ha et sidetema om migrasjon. Velkommen til blant annet foredrag, workshop, signering og debatter!

Kollektivet - Hundre kilo på stumpen

Ja da er den offisielt i salg, den nye Kollektivet-boka. Nummer 11 i rekken, og jeg må si dette er en knallbra utgivelse som alle bør skaffe seg et eksemplar av. Inneholder alt av Kollektivet fra midten av 2013 og til høsten av 2014, samt masse bakgrunnsstoff.

Boklansering i Oslo med Ivan & Øyvind

Fredag 3. juni kl. 18 markerer Øyvind Sveen og Ivan Emberland utgivelsen av ´SLEIVDAL IL - Tabellen er lang!´ på Eldorado Bokhandel i Torggata i Oslo. Kom og hils på tegnerne, spør og grav, be om lystige Sleivdal-anekdoter, eller skaff deg et signert prakteksemplar.

Case  Fler case

Nettavisen med julealbum på nett

Nettavisen kjører i år en forsiktig test med betaling på nett, og lanserer julemagasin for familier - med Partikkel som betalingsløsning. Det er første gang på 20 år at Nettavisen lanserer et betalingsprodukt.

Bulls leverer komplett innhold til kryssord og sudoku-magasiner

Vi har en kompetent redaksjon som kan levere skreddersøm og ferdig innhold etter ønske. Vi har levert innhold til Schibsted´s kryssordmagasin og leverer også innhold til Besteselgerforlagets kryssordmagasin og hefte med sudokuoppgaver.

Bulls Press leverer hjernetrim til Media Norge

I høst lanserte Fædrelandsvennen, Stavanger Aftenblad, Bergens Tidende og Adresseavisen sitt nye magasin. De fire regionavisene kjører et felles magasinprosjekt, med halvparten felles innhold og felles annonsesalg. Bulls Press leverer tre sider hjernetrim til Media Norges nye magasiner. Sidene leveres ferdig ombrukket, og brukes felles av alle regionavisene.