Virksomheten

Bulls Pressetjeneste er leverandør av innhold til dags- og ukepresse i form av redaksjonelt innhold for papir og digitale flater.

Vi representerer både lokale og internasjonale opphavsmenn på bilder, serier, kryssord, grafikk, værmelding, artikler og reportasjer.

Vårt innhold kommer fra mange spennende kilder som, SMHI, Hearst/King Features, Disney, Le Figaro og mange fler som kommer til hvert eneste år. Vi leverer innhold som er preget av kvalitet og variasjon. Vi har serier som Nemi, Kollektivet, Hårek, Zits, Fantomet og veldig mange flere som følges av trofaste fans hver eneste dag. Vi leverer ferdige sider til store mediehus og aviser hver eneste dag og skreddersyr innholdsløsninger etter hvert enkelt medie sitt behov. 

Bulls Press er et uavhengig familieeid selskap med 9 kontorer i Norden, Baltikum, Polen og Tyskland. Vi samarbeider med de aller fleste avishus og medier på våre markeder - og med noen siden starten i 1929. Utover innhold til dagspressen og andre medier, har vi bildebyrået Bulls Press, samt at vi formidler lisens og forlagsrettigheter.