Om Bulls Lisensiering

Vi har nettverket, erfaring og kompetansen for å styrke din merkevare.

Bulls Licensing jobber med rundt 500 kunder som produserer lisensprodukter per i dag. Vi har lang erfaring med lisensiering og kan hjelpe deg som kunde med det aller meste.

Vi er eksperter på å finne muligheter for å utvikle ditt produkt, tjeneste eller varemerke og dermed øke salget markant.

Les mer om oss her:Kontakt oss

Kontakt oss så hjelper vi deg med å øke din lønnsomhet. Vi svarer gjerne på dine spørsmål rundt lisensiering eller representasjon på det nordiske markedet.

Telefon    E-post    Medarbeidere    Finn fram   

Aktuelt  Flere nyheter

Mummitrollet som merkevare

Hvorfor er Mummitrollet så populært? Sophia Jansson er niesen til Tove Jansson, Mummitrollets mor, og kommer til Oslo Design Fair for å fortelle om suksesshistorien bak de folkekjære figurene.

Aktivitetshefte på Flytoget

I samarbeid med Flytoget og Turbojentene har Bulls Press laget praktisk og moro underholdning til barn som skal ut på tur med Flytoget. Vi gleder oss til å se aktivitetsheftet med Paddingtoni bruk når vi logger av og tar ferie om kun kort tid! Flere som er i feriemodus?

Paddington tar flytoget

Hver sommer gir Flytoget bort en gave til alle barna som reiser med dem til og fra Gardermoen. I år har Flytoget valgt å bruke Paddington som figur og å samarbeide med Bulls' lisensieringsavdeling. Paddington er ikke bare veldig glad i marmelade, men han er også en reisende bjørn. 

Case  Flere case

Case

Popeye for Moods of Norway

I november lanserte Moods of Norway sin første kolleksjon med Popeye-trykk. Dette gjorde de i samarbeid med Bulls Press og Turbo Kommunikasjon. Popeye er bedre kjent som Skipper’n i Norge og er en amerikansk tegneseriefigur som ble skapt av Elzie Crisler Segar i 1929. Skipper’n blir som regel fremstilt som en middelaldrende sjømann i matrosdress med muskuløse, ballongformede underarmer med tatoveringer.

Les mer