Om Bulls Lisensiering

Vi har nettverket, erfaring og kompetansen for å styrke din merkevare.

Bulls Licensing jobber med rundt 500 kunder som produserer lisensprodukter per i dag. Vi har lang erfaring med lisensiering og kan hjelpe deg som kunde med det aller meste.

Vi er eksperter på å finne muligheter for å utvikle ditt produkt, tjeneste eller varemerke og dermed øke salget markant.

Les mer om oss her:Kontakt oss

Kontakt oss så hjelper vi deg med å øke din lønnsomhet. Vi svarer gjerne på dine spørsmål rundt lisensiering eller representasjon på det nordiske markedet.

Telefon    E-post    Medarbeidere    Finn fram   

Aktuelt  Flere nyheter

Noora fra «Skam» blir smurf i ny film

Hun har spist smurfedrops. Nå spiller hun i smurfefilm. 20-åringen Josefine Frida Pettersen debuterer nå som dubbingskuespiller, med hovedrollen som Smurfeline i den animerte amerikanske kinofilmen «Smurfene: Den hemmelige landsbyen».

Mummitrollet som merkevare

Hvorfor er Mummitrollet så populært? Sophia Jansson er niesen til Tove Jansson, Mummitrollets mor, og kommer til Oslo Design Fair for å fortelle om suksesshistorien bak de folkekjære figurene.

Aktivitetshefte på Flytoget

I samarbeid med Flytoget og Turbojentene har Bulls Press laget praktisk og moro underholdning til barn som skal ut på tur med Flytoget. Vi gleder oss til å se aktivitetsheftet med Paddingtoni bruk når vi logger av og tar ferie om kun kort tid! Flere som er i feriemodus?

Case  Flere case

Case

Popeye for Moods of Norway

I november lanserte Moods of Norway sin første kolleksjon med Popeye-trykk. Dette gjorde de i samarbeid med Bulls Press og Turbo Kommunikasjon. Popeye er bedre kjent som Skipper’n i Norge og er en amerikansk tegneseriefigur som ble skapt av Elzie Crisler Segar i 1929. Skipper’n blir som regel fremstilt som en middelaldrende sjømann i matrosdress med muskuløse, ballongformede underarmer med tatoveringer.

Les mer