… er interessert i å bruke noen av våre figurer i din markedsføring

Uansett hvilke av våre figurer du velger å benytte til for eksempel promotion, reklame eller annen markedsføring gir det mange fordeler. Etter som vi alltid følger nøye med på alt som skjer rundt våre figurer kommer dere aldri til å se dem i dårlige omgivelser eller uheldige situasjoner. Deres unike styrke består.

Hurtig, enkelt og effektivt

Samtlige av våre figurer har eksistert i mange år og vi har store bildegallerier og illustrasjoner å jobbe med. Uansett hvilken ide dere har så kan dere stole på at den kan virkeliggjøres ved hjelp av figuren dere velger. Vi har lang erfaring med produksjonsprosesser, copyrightspørsmål og merkevarestrategier. Alt dette garanterer for at dere kommer til å nå deres markeder hurtig, enkelt og effektivt. 

Snarveien til fremgang

Markedet er fullt av like produkter og merkevarer. Med hjelp av våra klassiske figurer får dere muligheten til å skille dere ut på en original måte som er umulig å kopiere. Dessuten har alle våre figurer egenskaper som vil matche eller forsterke ditt produkt eller tjeneste på en unik måte.

Mange figurer å velge mellom

Det er bare fantasien som setter grenser for bruksområdene for våre figurer. Gjennom årene har vi gjort alt fra leketøy, klær, møbler og spill - til store reklamekampanjer. Se gjerne gjennom listen over våre figurer for å se hvilken personlighet som passer best til deres behov.

Hvor mye koster det?

Mange tror att lisensiering er både dyrt og vanskelig, men det er ikke tilfellet. Dere betaler kun for deres egen økning ettersom de fleste avtaler baseres på royalty for solgte produkter. Om dere velger å benytte kompetanse til Bulls Licensing unngår dere også kostnadene for administrativt og juridisk arbeid. Tenk på hvor stor investering som kreves for å skape en merkevare så godt kjent om noen av våre klassiske figurer.