The Beatles - Efva Attling

Det begynte med et håndskrevet brev med forslag fra Art Director i Bulls Licensing til den ikoniske svenske kunstneren og designeren Efva Attling.Attling, en livslang fan av Beatles, elsket forslaget og i november 2015 ble en samling bestående av 14 forskjellige stykker utgitt. Samlingen ble laget av sølv og gull med glitrende Herkimer steiner og inkluderte stykker for både menn og kvinner.

Prosjektet var en fantastisk suksess. Med en samlet markedsverdi på $ 635,000 og overgikk forventningene til både Bulls Licensing (nordisk agent for The Beatles) og Efva Attling.

“Vi kunne ikke forutsi suksess - det er fantastisk! På grunn av den enorme etterspørselen har vi nå en to måneder lange ventelisten.”  -  Efva Attling

Kunstneren og The Beatles deler kjerneverdiene i tro, håp, kjærlighet, fred og et sterkt fokus på menneskeheten. Attling har med enkle midler skapt en vakker og meningsfull high-end smykke-kolleksjon inspirert av The Beatles. In the end: it’s only love!

Efva Attling i hele verden

Selskapet kan nå skryte syv flaggskip butikker. En i New Yorks Meatpacking District, 103 forhandlere i Sverige og 81 forhandlere over hele verden.


Lisensiering, The Beatles