Om oss

Bulls Bilder sine erfarne medarbeidere finner riktig bilde, reportasje eller video for et hvert redaksjonelt eller kommersielt behov. I vårt store bildearkiv finnes det beste innenfor internasjonale kjendisbilder, mote, interiør, mat, skjønnhet, kongelige og studiobilder fra de største internasjonale og nordiske fotografene. 

Bulls Bilder sine erfarne medarbeidere finner riktig bilde, reportasje eller video for et hvert redaksjonelt eller kommersielt behov. I vårt store bildearkiv finnes det beste innenfor internasjonale kjendisbilder,  mote, innredning, mat, skjønnhet, kongelige og studiobilder fra de største internasjonale og nordiske fotografene. 

Bulls Bilder – nyheter og mote

Vi representerer bildeagenturer og fotografer fra hele verden som gir deg tilgang til aktuelle paparazzibildene og events, bilder bak kulissene i Hollywood, samt catwalk og street fashion fra motevisininger i New York, Paris, London og Milano. 

Bulls Bilder Studio

Våre studiobilder er nøye utvalgt fra de beste fotografenes shoots av aktuelle stjerner og It-girls. Dette er inspirerende og kreative fotograferinger som stikker seg ut og løfter våre kunders magasin og aviser. Vi leter opp de beste bildene akkurat rundt det temaet du måtte ønske deg. I tillegg kan vi også ofte tilby intervju eller tekst. 

Bulls Bilder lifestyle og human touch

Stemningsfulle lifestylebilder, genrebilder og situasjonsbilder med model release for så vel redaksjonelt som kommersielt bruk illustrerer en hver tenkbar situasjon. Søk selv i vårt arkiv eller be oss om hjelp. Her finner du matbilder med oppskrift, skjønnhet, sminke, hår, mote, interiør, DIY og mye mer!

Bulls Video

Våre videoer, korte og lengre filmer, er fantastiske historier hentet fra alle verdens hjørner. 

Bilder og video

Om oss

Bulls Bilder - Betingelser

Disse vilkårene er bindende for Kunden. Alle som bruker det digitale bildearkivet godkjenner avtalevilkår ved å trykke på "Godta".  De som handle på vegne av et annet selskap, sørger for at han / hun har myndighet til å binde selskapet til disse vilkårene. I de tilfellene disse forholdene i noen del er uforenlig med det som er avtalt i en egen bildeavtale mellom Bulls og kunden, vilkårene for en slik avtale går foran disse vilkårene. Les mer