Fifty Shades of Grey smykke kolleksjon

Fifty Shades of Grey smykke kolleksjon ble skapt av den amerikanske designeren Janet Cadsawan. Hun har samarbeidet tett med Fifty Shades Trilogy forfatteren E L James. Samarbeidet gjør at den New York-baserte designeren kan forene sine lidenskaper for både litteratur og smykker.

Hennes genialitet med å fusjonere fantasi med mote kommer tydelig til syne i hvert smykke fra Fifty Shades Fine Jewelry Collection, som gjør at brukeren kan bære med seg essensen av historien i en elegant og hemmelig tilbehør.

Hun har tatt de ikoniske rekvisittene fra bøkene og gjort dem om til vakre elementer du kan bære rundt halsen, håndleddet eller på ørene og fingrene. I samlingen kan du finne produkter som Christian Grey Tie Necklace, Handcuff Hoop Earrings, Mask Charm Necklace, og mange flere.

Historien bak smykkene

Kunstneren forklarer at “når en historie - enten det er en bok, film eller TV-show - har en sjel, vil vi aldri at det skal ta slutt. De smykkene jeg lager er for at historien skal leve evig i bærbar kunst. Historien og karakterenes DNA er innebygd i en magisk ring eller en medaljong. Eller i tilfelle med Fifty Shades of Grey, et ridepisk kjede. Disse symbolene knytte sammen romantikken mellom Anastasia Steele og Christian Gray”.

Lisensiering, Fifty shades of Grey

For deg som …