Betty Boop - Chupa Chups

King Features Syndicate og Chupa Chups har inngått en avtale. De skal co-brande navn og den karakteristiske logoen fra den verdenskjente lollipop merkevaren med navn og illustrasjoner av Betty Boop. En av de mest ikoniske animerte figurer i historien.

Chupa Chups merkevaren ble lansert i Spania i 1958. Den berømte logoen ble designet av Salvador Dalí. I dag er de en global merkevare med en stor internasjonal oppmerksomhet som den mest populære kjærligheten i verden. Hvert år selges milliarder. Med et stort utvalg av smaker og den karakteristiske innpakkingen, nytes disse av folk i alle aldre i 150 land. Faktisk har Chupa Chups en enorm emosjonell link med sine kunder, og har blitt en del av populærkulturen.

Chupa Chups og Betty Boop

Som den verdensomspennende eksklusive lisensiering agenten for Betty Boop, har King samarbeider tett med Fleischer Studios for å underholde millioner av fans og samlere over hele verden. Opprettet i 1930 av den legendariske animatøren Max Fleischer, er Betty Boop en av de mest populære og vellykkede lisensierte figurer i underholdningshistorien. I dag er det nesten 200 rettighetshavere i USA og nesten dobbelt så mange internasjonalt som produserer kvalitetsvarer i veldig mange ulike kategorier.

Lisensiering, Betty Boop

For deg som …